Lilly Scholtens

Selflove coach
Yoga Teacher & Practitioner
Holistic healer

Mijn naam is Lilian, Lilly Scholtens.
Founder en initiatiefnemer van SELF LOVE SOULS.

Ik ben een trotse moeder van 4 dochters en een enorm positieve levensgenieter met een grote voorraad aan veerkracht om te blijven geloven in magie.
Ik zie het liefst elke tegenslag als een mogelijkheid om verder te kijken. Niet om
je verdriet en pijn teniet te doen. Maar om te kunnen blijven dromen van wat er wel is, tezamen met het doorvoelen van alle levenslessen die erin verborgen liggen. Ik heb mijn blik op de roze horizon en wandel mijn eigen “YELLOW BRICK ROAD”, de weg naar mijn hart, mind, body en courage tezamen in een volle verbinding met de kracht van dankbaarheid, liefde en vertrouwen, en van daaruit in liefde naar jou.

Mijn verhaal begon bij mijn droom om danseres te worden. Als 4 jarige wist ik 1 ding zeker: ik word prima ballerina! Als danseres bewoog ik door het leven. Ik vertaalde mijn dromen in dans, maar verloor daarin ook het werkelijke contact met mezelf. De visie van wie ik moest zijn ging boven wie ik werkelijk was, en waar ik luisterde naar de melodie, luisterde ik niet naar mijn lichaam.
Daarna volgde een bijzondere levensreis naar waar ik nu sta, en hoe SELF LOVE SOULS is geboren.

Omdat ik altijd maar doorging tot ver over mijn grenzen, werd mijn lichaam ziek. Ik luisterde niet toen het fluisterde. Integendeel, in die tijd was mijn motto pijn is fijn en bloed is goed en het heeft jaren geduurd voor ik die zin kon transformeren naar: Jij bent goed genoeg, precies zoals je bent. Het ziek worden als danseres was een harde levensles.
Maar met mijn veerkracht als spirituele feminine vrouw en geboren uit de nuchtere Groningse klei, kon ik deze twee kanten van mezelf daarin tesamen benutten, in de weg naar mijn zelfhelende vermogen. Het was mijn eerste wake up call naar genezing. Eigenwijs als ik altijd ben geweest, wilde ik dit zelf doen. Een transformatie op een emotioneel dieper niveau. En dat lukte. Ik luisterde nu naar de kracht van mijn intuïtie, en dat was het punt waarop ik mijn lichaam weer toe-eigende. Uiteindelijk was ik degene die de beslissingen weer moest nemen over mijn lichaam. Niemand voelde tenslotte beter dan ikzelf wat zich werkelijk in mijn lichaam afspeelt. En juist dat was het grootste inzicht van mijn genezingsproces.

Verschilende studies volgden: yoga opleidingen, retreats, holistisch healing,
(kinder)yoga therapie, chakra healing en ayurvedische levenswijzen, tesamen met mijn rotsvaste geloof in ons zelfhelende vermogen hebben mij gebracht waar ik nu sta.
De grootste leerschool in mijn leven is mijn enorme ervaring om vanuit een grote diepte in verlies en ziek zijn, de weg in vertrouwen weer terug te vinden, naar zelfheling en de onmetelijke kracht van zelfliefde.

Ik kreeg flinke porties uitdagingen in mijn leven. Mijn toekomstdroom als prima ballerina ging na jaren in rook op. Ik verloor na de geboorte, mijn volledig voldragen gezonde eerste dochter, en kreeg de ziekte van Crohn.
De constante fluistering bleef bij mij in mijn onderbewustzijn: Ik ben niet goed genoeg. Ook op mijn pad van heling. En juist dat bleek de grote splinter te zijn die nog bleef zweren. Dat was het zaadje wat ooit geplant was. Die onderbewuste gedachten moest ik nu echt transformeren naar zelfliefde. De kracht naar zacht.

Ik zette mijn kracht en talenten in door dans te combineren met yoga, meditatie en de holistische visie. en zo leerde ik in liefde weer te verbinden met mezelf, met wie ik werkelijk ben, en het lichaam waar ik in woon.

Mijn thuis, nu mijn droomhuis. Ik ben meer dan goed genoeg, kerngezond en leef een prachtig en dankbaar leven met mijn 3 dochters. Mijn werk is mijn passie, en het liefste wat ik doe is een cadeautje maken van elke dag door te genieten van het kleine. De zon die opkomt, de eerste bloeiende bloesems, de warmte van een knuffel, de lach van een kind, een warme gemberthee in koude handen, een verfrissende rosé in de zon op t strand, grenzen aangeven uit liefde voor mezelf, zingen tijdens het koken en dansen in de regen. Het leven leven zoals het bedoelt is.
In voor….en in tegenspoed omarmen en verwarmen.

Mijn jarenlange ervaring als dansdocent, yogadocent, en holistisch (kinder) yoga therapeut en nu als bezielde Selflove coach, maakt dat ik de kunst van ons zelfhelende vermogen in zelfliefde via deze weg met de wereld wil delen en inspireren. Mijn allergrootste en mooiste levensles is de superkracht van SELFLOVE. Dat is het geheim! daar draait het om. Blijf in verbinding met jezelf, ga nu werkelijk naar je hart en je lichaam luisteren en vul het met vertrouwen en de liefde die het verdient en ga ervan genieten! Doe het, Voel het, en Leef het. Waar wacht je nog op? Vanuit mijn hart en ziel en in liefde voor mezelf, nu in liefde naar jou, is geboren: SELF LOVE SOULS

Chakra’s & Chardonnay

Ik kan me het best creatief uiten in dansen, zingen en schilderen

 

Ik sta altijd als eerste op de dansvloer

 

Ik hou ervan om te aarden maar loop het liefst op hoge hakken

 

Ik hou het leven graag in balans, rose in de ene hand en rozenquarts in de andere

 

Ik ben een enorme rasoptimist en geniet zoveel ik kan

 

Mijn grootste uitdaging is om dingen niet weg te lachen. Haha.

Jouw zelfhelende vermogen ligt verborgen in de kracht van zelfliefde. Door die zelfliefde aan te boren, zodat het stroomt in jouw voordeel, zal elke cel van jouw zijn, in jouw voordeel gaan leven.