Self love souls is een prachtig platform voor een ieder die de reis naar binnen neemt, om naar buiten te stralen, vanuit je pure authentieke zelf, vol purpose en self-love wisdom

Self

in de kracht van je true SELF staan

love

Liefde is de meest krachtige energie, onze drive van alles

souls

Door in verbinding komen met je true soul, weten je voeten waar te gaan
De missie van Self Love Souls is om zoveel mogelijk vrouwen in de kern van hun zelf te brengen, zich
bewust te maken van hoe magisch en krachtig ze zijn.

We hebben zoveel meer in ons dan waar we bewust van zijn. Self Love Souls gaat uit van hoe powerful ons zelfhelend vermogen is. Dat er ware kracht zit in de heelheid van jezelf terugvinden, en daar ten alle tijden mee leren werken. De kunst is om vanuit liefde voor jezelf aan jezelf te werken.

Bewust vertragen, zodat je tijd overhoudt om te genieten. Genieten van wie jij bent in het ‘ huis’ waar jij in woont. Jouw lichaam gaan zien als jouw waanzinnige thuis vol tools, om jou elk moment weer dat te geven wat jij nodig hebt: een soul in self love.

Als holistic selflove coach neem ik jou mee op een helende reis naar binnen en begeleid ik jou terug naar huis: je roots, je authentieke zelf. Waar je thuis kan zijn, vol zelfvertrouwen, zelfliefde en innerlijke kracht. Want uit zelfvertrouwen, haal je de kracht voor heling.
Ik geef je alle kennis vanuit het lichaam, om op spiritueel niveau, er aards mee te kunnen werken
We maken je onderbewuste, bewust, om daarmee enthousiast aan de slag te gaan.
We leren voelen in plaats van denken, om terug te gaan naar je kern en te luisteren naar jouw unieke intuïtie: de roadmap to paradise.

When the roots are deep, there is no reason to fear the wind.

True power is in
the realization
that you are your own
Healer, hero, and lover