Private journey to your Soothing Self

you are the greatest project you’ll ever work on

Door middel van meditatie, beweging en zelfheling kijken we samen wat in jouw situatie nodig is om je zelfhelend vermogen aan te wakkeren.
Samen brengen we jou weer in verbinding met jezelf om de roots van jouw probleem/hulpvraag aan te pakken en jouw reis te beginnen naar zelfliefde en zelfheling

 • 8  1-OP-1 SESSIES (á 2 UUR)
 • We maken gebruik van yoga, meditatie, schrijftherapie , reiki en breathwork
 • We herprogrammeren je systeem door hypnose om je chakra’s te helen en je innerlijk kind de nodige aandacht te geven
 • Sessies duren 2 uur
 • Om de week om ruimte te geven voor integratie 
 • Tussentijdse incheck momenten

€1777,-

Workshop – Deep Dive in Self Love

terug in verbinding met je systeem

De avonden zijn gevuld met tools voor meer zelfliefde en de magische formule van de werking van jouw chakras. Een reis naar een diepere verbinding met je lichaam en jezelf. Je leert hoe je body en mind samenwerken, en hoe jij daar kracht uit kan halen.
Je vergroot de bewustwording van je lichaam en leert daarmee te werken in je dagelijks leven. Een workshop waar je de rest van je leven profijt van hebt. Tesamen met diepte meditaties en Selflove yoga is het moment als een warme deken.

Luister – leer – ontspan – ontvang en voel je beter dan ooit (in je dagelijkse leven).

 • wekelijks dieper in verbinding met jezelf
 • 8 workshops (á 2 uur)

€460

yoga flow to self

Yoga is the ultimate practice of self love

Yoga flow to the self, in deze les neem ik je mee op een reis naar een diepere laag in jezelf, een diepere verbinding met je body mind & soul. Het “ huis” waar je in woont. Met breathwork sturen we liefde in alle cellen van jouw zijn en werken we tijdens een yogaflow aan de souplesse van je lichaam. We heffen blokkades op om weer vrij te kunnen bewegen en zetten je eigen kracht in om stevig in zelfvertrouwen te staan, zowel op de mat als daarbuiten. Diepte meditaties langs je chakra’s, en een ontspannen yoga nidra in dankbaarheid. Terug naar jezelf, je hart, je kern, en je kracht.
 • Yoga flow (á 1,5 uur)
 • Focus op de kracht zelfliefde en het lichaam
 • locatie: Sekoya center, duinweg 65 Schoorl
 • Elke woensdag: 11:00
 • Elke donderdag: 19:30

€70/maand

Feminine energy Dance-Yoga

Empowerd feminine energy is the most magical tool for living your Best, Beautiful & Blissful life

We dansende energy chakra’s open en versoepelen onze heupen, lage rug en pelvis. Dat is het gebied van ons bestaansrecht om
zelfvertrouwen aan te wakkeren. We gronden om te connecten en we openen ons hartgebied om liefde te ontvangen en te delen. Met breathwork ademen we alle liefde in om te verzachten en met onze uitademingen laten we spanning en angst los. with feminine energy dance yoga komen we thuis bij onszelf. En geven we de kracht van liefde terug naar waar het hoort.
Naar de plek waar het is geboren.. in jou.

To shine, to love, to heal, to give, to receive and to manifest!

 • Feminine Energy Dance Yoga(á 1,5 uur)
 • Focus op de feminine energy
 • locatie: Sekoya center, duinweg 65 Schoorl

€70/maand

Soothing Soul Retreat

 

Heaven on earth

in the South of France

@lescaleduciel

Sisterhood met selfloveyoga, meditaties, coaching, breathwork, holistische massage, reiki, soulfood, soulwork die jou in staat stellen een grote stapvoorwaarts te maken in jouw zelfhelend vermogen en de liefde voor jezelf. kom thuis bij jezelf. Een reis gevuld met feminine energy in lots of SELFLOVE

16 t/m 21 mei 2023

wil je op de hoogte gehouden worden stuur dan een mail naar info@selflovesouls.nl

self love souls

self love souls

meditatie

Kom in contact met je kern. In stilte kan je alvast kennismaken met de Self Love Soul Magic. Het brengt je in verbinding met je authentieke zelf, en de liefde die je daaraan mag geven. (h)erken jezelf in zelfliefde. Je mag er zijn.

self love souls

Inspiratie

Words are a way to the soul. Laat je inspireren door deze soothing self love inspiratie en kom dichter bij je authentieke ik.

Enjoy your own love!

self love souls

Wedding vows

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. En waar je zo belangrijk en trouw bent aan anderen, is dit een mooi moment om opnieuw trouw af te leggen. Aan jezelf. Ontdek de verbinding die ontstaat, wanneer je voor je self(liefde) kiest

self love store